вгору

“Місяць можливостей” від FlyDoc

2022-06-30 14:21:12 514
images/uploads/0c9a9aa17b49d017ef43eb0aed369393.png

Воєнний стан неминуче повпливав на ведення бізнесу в Україні. Якщо раніше електронний документообіг обирали через зручність та економію, то зараз ЕДО — ледве не єдиний спосіб обміну документами. Саме ЕДО забезпечує гарантовану та швидку доставку е-документів за будь-яких умов. Ми у FlyDoc добре розуміємо, що нині ЕДО допомагає бізнесу працювати та додатково убезпечити своїх працівників. 

Тому, щоб наш український бізнес продовжував роботу, ми хочемо трішки допомогти. Тож, ми запускаємо акцію для нових клієнтів — “Місяць можливостей” від FlyDoc. З 1 по 31 липня включно усі нові клієнти, ФОП чи юрособи, мають змогу придбати  річну ліцензію на FlyDoc зі знижкою 50%. 

Скористайтесь пропозицією від FlyDoc та обмінюйтесь електронними документами зі своєї обліковки всього за півціни. Так, вартість річної ліцензії на ЕДО від FlyDoc коштуватиме всього 1250 грн (замість 2500 грн) для ФОП та 2500 грн (замість 5000 грн) для юридичних осіб. 

Переваги ЕДО від FlyDoc:

  • миттєвий обмін та погодження документів;

  • надійне збереження та постійний доступ до документів в електронному архіві;

  • скорочення витрат на друк, копіювання, надсилання та зберігання на 80%;

  • зниження навантаження на працівників на 15-20%;

  • можливість легко перейти на віддалений режим роботи.

Нині електронний документообіг, окрім відмови від паперу, зручності, екологічності та фінансової економії, необхідність для підприємств, які хочуть продовжувати працювати на повну потужність та дбають про безпеку своїх працівників.

FlyDoc прагне допомогти українському бізнесу працювати простіше та безпечніше, завдяки ЕДО. Встигніть скористатись нашою акційною пропозицією липня “Місяць можливостей” та випробуйте усі переваги  для вашого бізнесу вже сьогодні. 

Для безкоштовної консультації звертайтесь до наших фахівців: +38 (044) 206 72 25.